Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria MACO deoarece este cea mai rezistenta in conditii saline )

Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 kg

Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )

Boltul balamalei este antiefractie, nu poate fi scos decat in conditii speciale.Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp iar boltul

ramane blocat in primul lagar al balamalei.

Rolele de inchidere ale feroneriei sunt tip ciuperca. Ele au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cele clasice. (actionare mai usoara a feroneriei )

Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului

Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )

Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte

Opozantul de pe toc este tip antiefractie

La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )

Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator la peste 15.000 de cicluri inchidere-deschidere.

MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie

Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.

Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg

Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.

Odata cu introducerea feroneriei MACO, promovam in standard echiparea ferestrei cu maner + protectii balamale culoare TITAN

Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim

Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

null
null
null