null

Veka Softline 76 mm MD

Noile ferestre construite cu ajutorul sistemului SOFTLINE 76 constituie o investitie rentabila care sporeste valoarea imobilului dumneavoastra.
null

Veka Softline 82 mm MD

Sistemul Veka Softline 82 MD pentru case pasive se dezvolta ca o platforma de baza pentru ferestre si usi din PVC ce vor indeplini toate cerintele si in viitor.
null

Rehau singura din Romania cu sudura invizibila

null

Briliant 80

Designul excepționl îmbinat cu stabilitatea certificată fac din această serie o alegere exclusivistă! Design rotunjit si certificat clasa A, Briliant 80 de la Rehau este o optiune favorita printre clientii nostri.

null

ALuplast Ideal 4000

Sistemele pentru ferestre din PVC aluplast IDEAL 4000® ating prin structura sistemului de 5-6 camere la profilul standard, 2 niveluri de garnituri de bataie si o adancime constructiva de 70-85 mm, valori de izolare termica foarte bune si indeplinesc inca de acum standardele viitorului.
null

Geneo

Ferestrele  GENEO reprezinta o inovatie deosebita, ultramoderna. Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun în umbra sistemele de ferestre dezvoltate pâna în prezent. Fa cunostinta cu Geneo de la Rehau, Ultramoderne, tehnologie de ultima generatie cu sudura invizibila